søndag 6. april 2008

Sykkeltur

I kveld har jeg unt meg bortimot en halvtime i dusjen. Det måtte til, for jeg var aldeles nedstøvet etter å ha vært på sykkeltur i Hells Gate Nasjonalpark. Jeg har hatt en deilig dag sammen med Astrid og Marianne, sebraer, gaseller, giraffer, aper og vortesvin. Min egen sykkel har stått urørt i borettslagets kjeller i snart tre år, og det merkes at jeg har noen ømme punkter som ikke var herdet godt nok for møtet med sykkelsetet. Likevel, det var verdt det, både fordi dagen i seg selv var herlig, og fordi jeg kan krysse av enda et ønske på turdrømlista mi.

Noen av dere lurer sikkert på om jeg bare har tenkt å skrive om sykkelturen, og slett ikke om større og viktigere ting. Det har faktisk skjedd mye stort og viktig de siste ukene. For det første var det godt å være hjemme, og tro det eller ei, det ble skitur på meg. I og med at min tidlige skikarriere er dårlig dokumentert, gir jeg dere et fotobevis på denne påskens vintersportslige innsats. For det andre, så har vi hatt misjonærkonferanse her i Nairobi, og store og viktige ting har blitt både tenkt og sagt og skrevet ned. Og for det tredje planlegger jeg bryllup. Mitt eget.

Det er ikke bare mitt bryllup selvfølgelig. Det er bryllupet til Justus også. Justus er enkemann og har datteren Annabel på tre år, så nå går jeg for full familiepakke og er glad og takknemlig for det. Dersom det er noen som håper på mange detaljer og intime betroelser her på bloggen, så kommer de til å bli skuffet. Bilder skal det likevel bli, som svar på forespørsler fra venner i Norge.

15 kommentarer:

Thorstein Holgersen sa...

Hipp hipp hurra for Bodil !!!!

Reidun - Norge/Afrika sa...

HONGERA - dette var gledelig, see Y 2.mai. Reidun

Anonym sa...

Det var kjekt når Justus meldte oss en dag og fortalte nytt. Vi gler oss med dokk, og ønsker alt godt for dere. Lykke til med planlegging. Så stor Annabel var blitt. Hils Justus.

nahoJelO sa...

Bodil!!!!
Enn det da!!!!! Og her har jeg snakket med deg på telefonen, og du klarte jammen meg å holde tett! Men dette var veldig gledelig og overraskende. Husker du hva jeg sa en gang da vi var på tur? ;) Synes dette er bare så innmari koselig, og jeg GLEDER meg til dere kommer hit til Stjørdal og besøker oss! Ungene er helt ville, og jeg aner ikke hvor mange ganger Jonas spurte om det virkelig er sant. Herlig!! Ha en flott dag, og hils sjefen masse fra oss her hjemme. Gud velsigne dere i bøtter og spann! KLem fra Margrete og Olemann og 3 unger

Hilde sa...

FYTTIRAKKERN!
Det var VIRKELIG dagens overraskelse - og hvilken gledelig overraskelse!
Aiaiai!
Hurra og gratulerer så masse!
Du må hilse Justus. Snakkast =)

Anonym sa...

Say no more!!!
Gratulerer igjen! En vakker familie! Gjelder meg til å bli kjent med Justus og Annabel!
Klem Ingvild

Ottar sa...

Gratulera so masse, Bodil!!! Snakk om effektivitet. HURRA!!! Gler oss te å sjå deg igjen! EA, M & O

Anonym sa...

Det er vel på sin plass å gratulere så mye. STOR overaskelse for oss her på sydspissen! Hils mannen!

Anonym sa...

Så kongegøy! Lykke, lykke til!! Vi gleder oss med dere! Hjertelig til lykke! Klem fra Brynjulf, Elisabeth og tre søte små

Unknown sa...

Instant family? Utrolig gøy, og alldeles uventet. Gratulerer så mye. Mungu awabariki sana!!!

Unknown sa...

GRATULERER BODIL!!! Det er ikke bare Jonas som lurte på om dette virkelig var sant!:) Vi var sikre på at meldinga fra Brit Lise var en litt for sen april-spøk....

Men så VANVITTIG gøy det er! Vi gleder oss til å treffe dere alle tre i Norge! Ikke til å tro.....:)

Til alle dere som leser dette og som aldri har møtt Justus: Han er en fantastisk bra mann!! Veldig flink, snill, hyggelig, kjekk...ja, Bodil, dette blir bra:)

Du må hilse han så masse!

Sodis

Anonym sa...

Så gøy å høre, dette var gledelige nyheter! :-) Helt konge! Vi sitter her i Norge; målløse, imponerte og litt misunnelige... Men aller mest glade på deres vegne. Hils Justus så masse og si at vi er klare for volley-ball rematch;-)

Hilsen halve TeFT: Marie, Susann, Karen Elise, Lene og Lene:-)

meg sa...

Såå konge!!! Grattis, Bodil! Dette lyste opp dagen i Børsa ja:)
Kos dere masse:)

Gratulasjoner fra Elvrum

Marit sa...

Kjære Bodil. Dette var koselig lesning. Gratulerer så masse. Vi er så betatt av Annabel og jeg ser av kommentarene at Justus er en kjernekar. Det gjorde så godt med en slik glad nyhet. Vi gleder oss med deg. Varme hilsener fra oss i Skaveldbygda. Marit

Anonym sa...

Gratulerer så mye Bodil!!!
Men enn at du ikke sa noe når du var på besøk til meg!! Men skjønner nå hvorfor du trenger større leilighet.
Igjen GRATULERER!!!

Klem
Siv Mari