fredag 31. august 2007

Nytt reiselæreroppdrag

Alt er nå pakket og klart. Lærerveiledninger og årsplaner, stormkjøkken og formingsutstyr, knekkebrød og syltetøy, fotoapparat og lommelykt, sysaker og glosebøker, side, hyperanstendige skjørt og joggesko. Det siste er forøvrig en mye brukt og særdeles lekker kombinasjon. I morgen går turen til Kiabakari i Tanzania. Jeg skal kjøre selv, men heldigvis ikke alene. For første gang skal jeg ta med meg en bil over grensa, og selv om alle papirene skal være i orden, er det godt å vite at jeg slipper å stå der alene om det skulle bli noe trøbbel.

Nå gleder jeg meg til tre uker som reiselærer på Kiabakari. Jeg har ikke vært der før, så alt er nytt og spennende. Det lar seg visst gjøre å laste ned mailer der hvis de er på størrelse med en liten tekstmelding, men jeg har ikke noe håp om å kunne oppdatere bloggen. Dette er selvsagt også en del av Mitt Afrika. Det er med andre ord ikke noe vits i å sveipe innom siden min de kommende ukene i håp om å finne nye innlegg, men om en tre ukers tid lover jeg å komme sterkt tilbake med ferske rapporter fra Tanzania.

3 kommentarer:

Michalis sa...

Advertise Website Links? If you want:
http://topspeedengines.blogspot.com
/2007/08/exchange-of-websites-addresses-if-you.html

Ingvild, sa...

GOd tur, Bodil! Håper du rekker å kikke innom sida mi, slik at du får med deg siste nytt!!!!
Klem Ingvild

Anonym sa...

Hei, kjäre Bodil!

Jeg fölger deg på bloggen og i tankene.
Nå har Sara blitt så stor at genseren fra deg passer perfekt.Den er kjempefin og brukes hver gang vi skal ut å sykle eller leke. Og da er det lett å tenke på deg hver dag.
Ingrid